År 1964 etablerades företaget av John Karlsson på Kungshöjdens Konditori och Bageri. De hade sedan en filial i Åby under 1 års tid. Sedan bildades bageriet i Sågarbacken, då ca. 38 kvm stort. Försäljningen låg i Tunaforskurvan ett försjälningsläge ca 4-5 meter från E4:an mellan disken och vägen.
Ny försäljning och pruduktionläge etablerades 1983 i centrum av Åby. (bageri ca 42 kvm total yta 129 kvm) Ronny och Krister köpte ut John Karlsson 1997, var dessförinnan delägare i 4 år. Förvärvade Signedahls konditori & bageri, flyttade tillverkningslokalen till Kneippen ( Borsgatan 2 A 150 kvm) 1:a dec 1999.
År 2002 förvärvades lokalen i Jursla (livsmedelslokal). Etableringen för år 2003 (650 kvm) med styrning mot en Haccp anpassning och fullständig egen kontrollprogram